Voorwerpen

Tijdens de smashes verschijnen er allerlei voorwerpen. In de Nintendo 3DS-versie vind je dezelfde voorwerpen als op de Wii U. Gebruik de voorwerpen om het gevecht te winnen!

Smashbal

De smashbal is een mysterieuze bol die door het level zweeft. Hij gaat kapot als hij vaak genoeg geraakt wordt. De speler die de laatste slag uitdeelt, kan één keer een krachtige ultieme smash uitdelen.

Vuurbalk

De vuurbalk uit de Super Mario-serie is veranderd in een wapen! Gebruik hem om je tegenstanders te raken. Let op: elke keer als je iemand raakt, wordt de vuurbalk een beetje korter.

Steel Diver

Dit wapen heeft de vorm van een moderne onderzeeër. Je kunt er kleine torpedo's mee afvuren die nauwelijks te zien zijn. De torpedo's bewegen zich eerst langzaam, maar daarna komen ze op gang.

Feeënflesje

Als je dit voorwerp pakt, dan worden er 100 schadepunten hersteld, maar alleen als je al meer dan 100% schade hebt. Als de speler niet genoeg schade heeft, dan heeft het feeënflesje geen effect. Het hangt dus sterk van de situatie af of je er iets aan hebt.

Superblaadje

Met dit voorwerp krijgt je vechter wasbeeroren en een staart.

Bijenkorf

Gooi de bijenkorf naar een tegenstander. Als je raak gooit, komt er een zwerm bijen uit die je tegenstander zullen steken. Maar als je de korf op de grond gooit, komen de bijen achter jou aan! Oppassen dus.

Honkbalknuppel

Met dit voorwerp kun je een aantal superkrachtige smashaanvallen uitvoeren. Zelfs als een tegenstander 0% schade heeft, kun je hem met een voltreffer uit het level meppen.

Bullet Bill

Gebruik dit voorwerp om in een Bullet Bill te veranderen en jezelf naar de tegenstanders te schieten. Met de draaiknop of richtingsstick kun je bepalen in welke richting je jezelf afvuurt, en daarna vlieg je in een rechte lijn.

Cucco

Als een Cucco maar vaak genoeg wordt geraakt, dan wordt hij boos. Hij roept dan de hulp in van zijn gevederde vrienden, die de speler zullen aanvallen die de laatste klap heeft uitgedeeld. Als je een tegenstander aanvalt, zorg dan dat je niet per ongeluk een Cucco raakt!

Dageraad

Dit heilige object bestaat uit drie delen. Verzamel ze allemaal om het wapen samen te stellen en krachtige lichtstralen af te vuren die dwars door het schild van elke vechter gaan!

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee