Zo koop je downloadbare content

Zo koop je downloadbare content in
Super Smash Bros. for Wii U

Je kunt in Super Smash Bros. for Wii U BERICHTEN EN ESHOP kiezen om naar de Nintendo eShop te gaan, waar je downloadbare content voor de game kunt kopen. Je kunt het aantal speelbare vechters en outfits voor je Mii-vechters uitbreiden door downloadbare content te kopen.

Super Smash Bros. for Wii U

Nintendo eShop op de Wii U

Er zijn twee manieren om downloadbare content te kopen: 'Wii U' en 'Wii U en 3DS'.

Wii U
Als je downloadbare content via de 'Wii U'-optie koopt, wordt die content beschikbaar voor dat systeem.
Wii U en 3DS
Als je downloadbare content koopt via de 'Wii U en 3DS'-optie, wordt die content beschikbaar op het Wii U-systeem dat je hebt gebruikt en krijg je een downloadcode voor dezelfde content op de Nintendo 3DS.

Sluit de software af nadat je downloadbare content hebt gekocht. Dit is nodig omdat de installatie van de content pas plaatsvindt wanneer het Wii U-menu geopend is of wanneer de stand-byfunctie van het systeem is ingeschakeld. Zodra de installatie voltooid is, kun je de content gebruiken in Super Smash Bros. for Wii U.

Zo gebruik je de downloadcode voor de Nintendo 3DS

Nintendo eShop op de Wii U

Je vindt de downloadcode voor de Nintendo 3DS op je transactiebewijs.

Je kunt de downloadcode bekijken door de Nintendo eShop op je Wii U te openen en vervolgens MENU → ACCOUNTOVERZICHT te kiezen. Zoek vervolgens naar de downloadbare content die je hebt gekocht en kies TRANSACTIEBEWIJS.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Open de DLC-winkel in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en voer de code in van 16 tekens, die je op het transactiebewijs kunt vinden. Je download begint vanzelf en zodra de download voltooid is, kun je de content gebruiken in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.

Houd er rekening mee dat je downloadcodes niet opnieuw kunt gebruiken op andere Wii U-systemen.
NINTENDO 3DS
Wii U
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Super Smash Bros. for Wii U