Zo koop je downloadbare content

Zo koop je downloadbare content in
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Je kunt in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS naar de DLC-winkel gaan en downloadbare content kopen voor de game met je Nintendo eShop-tegoed. Je kunt het aantal speelbare vechters en outfits voor je Mii-vechters uitbreiden door downloadbare content te kopen.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Er zijn twee manieren om downloadbare content te kopen: '3DS' en '3DS en Wii U'.

3DS
Als je downloadbare content via de '3DS'-optie koopt, wordt die content beschikbaar voor dat systeem.
3DS en Wii U
Als je downloadbare content koopt via de '3DS en Wii U'-optie, wordt die content beschikbaar op het Nintendo 3DS-systeem dat je hebt gebruikt, en krijg je een downloadcode voor dezelfde content op de Wii U.

Zo gebruik je de downloadcode voor de Wii U

Nintendo eShop op de Nintendo 3DS

Je vindt de downloadcode voor de Wii U op je transactiebewijs. Dit kun je bekijken door de Nintendo eShop te openen op je Nintendo 3DS en vervolgens MENU → INSTELLINGEN EN MEER → ACCOUNTOVERZICHT te kiezen. Zoek vervolgens naar de downloadbare content die je hebt gekocht en kies TRANSACTIEBEWIJS.

Nintendo eShop op de Wii U

Kies DOWNLOADCODE in het menu bovenaan en voer de code in van 16 tekens, die je op het transactiebewijs kunt vinden. Je download begint vanzelf en zodra de download voltooid is, kun je de content gebruiken in Super Smash Bros. for Wii U.

Sluit de software af nadat je downloadbare content hebt gekocht. Dit is nodig omdat de installatie van de content pas plaatsvindt wanneer het Wii U-menu geopend is of wanneer de stand-byfunctie van het systeem is ingeschakeld. Zodra de installatie voltooid is, kun je de content gebruiken in Super Smash Bros. for Wii U.

Houd er rekening mee dat je downloadcodes niet opnieuw kunt gebruiken op andere Wii U-systemen.
NINTENDO 3DS
Wii U
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Super Smash Bros. for Wii U