Herhalingen op YouTube zetten

De meeste gevechten in Super Smash Bros. for Wii U kun je opslaan als herhalingen door in het resultatenscherm op de Y-knop te drukken. Je kunt opgeslagen herhalingen vanuit de game delen met andere spelers, en nu kun je ze ook plaatsen op YouTube en de community voor het bekijken van herhalingen op Miiverse.

Als je je favoriete herhalingen uploadt naar YouTube, dan kun je ze bekijken op elk apparaat dat YouTube ondersteunt. Ook kun je herhalingen in de game niet kijken na bepaalde software-updates, maar herhalingen die op YouTube zijn gezet, kun je ook kijken nadat een update is uitgevoerd.
Vergeet niet dat je herhalingen van meer dan drie minuten niet op YouTube kunt plaatsen.

Uploaden naar YouTube

Om een herhaling naar YouTube te kunnen uploaden heb je een Google-account en een YouTube-kanaal voor die Google-account nodig.

Kies INLOGGEN
Het inlogscherm voor je Google-account wordt geopend in de internetbrowser. Voer je inloggegevens in voor je Google-account, en kies INLOGGEN.

Als je geen Google-account hebt, kun je er een maken door EEN ACCOUNT MAKEN te kiezen.

Als je bent ingelogd, krijg je de mogelijkheid om video's naar YouTube te uploaden. Als er geen problemen zijn, kun je verdergaan.
Na een paar ogenblikken is het inloggen voltooid en ga je verder naar de accountinstellingen.
Als je nog geen YouTube-kanaal hebt, dan kun je er op dit punt een maken.

Zodra je een YouTube-kanaal hebt gemaakt, kun je video's uploaden.

Kies onder aan het scherm OKÉ om de video te uploaden.

Je hebt een bestaand e-mailadres en een mobiel telefoonnummer nodig om een Google-account en een bijbehorend YouTube-kanaal te maken en te verifiëren. In Nederland moet je 16 jaar of ouder zijn om een Google-account te maken, en in België 13 jaar of ouder.

Posten op Miiverse

Video's die je op YouTube hebt geplaatst, kun je ook op Miiverse posten.

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee