Privacybeleid van de Super Smash Bros.-website

Dit privacybeleid beslaat het gebruik van deze website, die beheerd wordt door Nintendo Co., Ltd., 11-1 Kamitoba-Hokotate-Cho Minami-ku KYOTO, 601-8501 Japan (“Nintendo”).

Datagebruik

Nintendo respecteert de privacy van de online bezoekers van door Nintendo beheerde sites en erkent het belang van het beschermen van hun persoonlijke gegevens. Online bezoekers behoeven geen persoonlijke gegevens te delen met Nintendo om deze site te gebruiken.

Tegelijkertijd wordt bepaalde informatie verstuurd naar de servers van Nintendo door de internetbrowser van iedere online bezoeker, bij het bezoeken van de site. Onder deze informatie valt de datum en tijd van toegang, de naam van het aangevraagde bestand, de site vanwaar werd doorverwezen, de status (transactie compleet), de gebruikte webbrowser en het gebruikte besturingssysteem, het IP-adres van het apparaat en de grootte van verzonden gegevens. Deze informatie wordt voor beperkte tijd opgeslagen in verbindingslogs om de veiligheid en het naar behoren functioneren van de site te waarborgen, naast het gebruik voor statistische doelen.

Deze site gebruikt geen cookies of andere middelen voor tracking.

Communicatie met gebruikers

Als je een email naar Nintendo stuurt of op andere wijze contact opneemt, kan Nintendo deze communicaties bewaren om je verzoeken te verwerken. De meeste e-mailberichten worden gewist, nadat ze beantwoord zijn. In het geval dat Nintendo wettelijk verplicht wordt om verkregen informatie van gebruikers die wettelijk of administratief vervolgd worden te verstrekken, zal Nintendo alle redelijke stappen nemen om, waar mogelijk, persoonlijke informatie in de te verstrekken gegevens te verwijderen.

Contact

Mocht je vragen hebben over dit privacybeleid, dan kun je contact opnemen met je plaatselijke Nintendo-klantenservice.

youtube
facebook
twitter
NINTENDO 3DS
Wii U

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee