Smash

Vecht tegen je vrienden of de computer in je favoriete levels in de spelstand Smash. Je kunt ook zelf de regels aanpassen in deze spelstand, die je met z'n vieren kunt spelen.

Regels

Tijd

Probeer binnen de tijd zo veel mogelijk tegenstanders knock-out te slaan. Als je een tegenstander knock-out slaat, krijg je één punt. Als je zelf knock-out wordt geslagen of jezelf vernietigt, verlies je één punt. Als meerdere spelers hetzelfde aantal knock-outs hebben als de tijd op is, dan moeten ze deelnemen aan een sudden death-gevecht, waarin alle vechters beginnen met 300% schade.

Leven

Het maakt niet uit hoe vaak je knock-out gaat, zolang je maar als laatste overblijft. Je begint met een bepaald aantal levens, waarvan je er steeds eentje verliest als je knock-out gaat. Als je geen levens meer hebt, lig je uit het gevecht.

Munten

Deze optie is alleen in de Wii U-versie beschikbaar. De speler die binnen de tijd de meeste munten verzamelt, wint. Als je een vijand raakt, dan laat hij munten vallen die je kunt oprapen. Als je knock-out gaat, verlies je wat munten.

Speciale smash

Speciale Smash vind je alleen in de Wii U-versie. In deze stand kun je verschillende regels voor een smash instellen. Je kunt de gezondheid van je vechters aanpassen, vechters uitrusten met accessoires, alle vechters laten bewegen op topsnelheid en nog veel meer.

Je kunt Speciale Smash niet gebruiken in onlinegevechten.

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee