Solo

Klassiek

Op de Nintendo 3DS kunnen spelers in de spelstand Klassiek op de kaart verschillende wegen kiezen, en het opnemen tegen wachtende CPU-spelers.

Er zijn allerlei verschillende gevechten: gevechten van één tegen één, teamgevechten waarin CPU-spelers je zowel helpen als aanvallen, rondes waarin je vijanden één voor één of in groepen moet verslaan, en nog veel meer.

Als je een gevecht wint, dan krijg je een beloning. Naast trofeeën en goud kun je ook een nieuwe uitrusting krijgen.

Intensiteit aanpassen

Voordat je met een spel begint, kun je goud gebruiken om de intensiteit aan te passen. Hoe hoger de intensiteit, hoe sterker je vijanden en hoe groter de beloning als je een gevecht wint.

Stadion

In de spelstand Stadion heb je de keuze uit drie verschillende opties: Massasmash, Honkbalsmash en het gloednieuwe Bommensmash.

In Bommensmash hebben spelers een bom die tien seconden nadat hij is geraakt, ontploft. Je moet deze bom gebruiken om kisten en doelwitten te vernietigen, en punten te verdienen.

Je verdient de meeste punten door de bom te laten ontploffen op een punt waar veel doelwitten zijn. Zorg dat je de bom op het juiste moment wegslaat, en gebruik de explosieve kisten in het level om zo veel mogelijk schade aan te richten.

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee