StreetSmash

Basisregels

Beweeg je vechtersmunt en probeer de andere munten van het platform te duwen.

Via StreetPass kun je meer tegenstanders vinden. De vechtersmunten van je tegenstanders bewegen vanzelf, en iedereen probeert elkaar van het platform te duwen.

Voor iedere tegenstander die je over de rand duwt, krijg je goud. Maar zodra jouw vechtersmunt van het platform valt, is het spel voorbij.

Technieken

Je vechtersmunt bewegen

Je beweegt je vechtersmunt met de draaiknop. Wanneer je de draaiknop slechts een beetje een bepaalde kant op beweegt, beweeg je langzaam. Beweeg de draaiknop verder om sneller te gaan.

Schade

Door tegen elkaar op te botsen lopen zowel jij als je tegenstanders schade op. Hoe meer schade een vechtersmunt oploopt, hoe makkelijker hij te lanceren is. Vechtersmunten lopen meer schade op wanneer ze van achteren worden geraakt.

Aanvallen

Druk op de A-knop om naar voren te schieten. Dit is een uitstekende manier om je tegenstanders van achteren aan te vallen. Houd de A-knop ingedrukt om je aanval op te laden en zo de opgelopen schade en de afstand die je tegenstander wordt gelanceerd, te verhogen.

Na een aanval kun je even niet bewegen, waardoor je makkelijk door counteraanvallen kunt worden geraakt.

Blocken en ontwijken

Houd de R-knop ingedrukt om te blocken en je tegen vijandelijke aanvallen te verdedigen. Terwijl je blockt, kun je met de draaiknop aanvallen ontwijken.

Counteren

Als je op het laatste moment een aanval hebt ontweken, kun je een counteraanval uitvoeren met de A-knop.

Beloningen

Wanneer een vechtersmunt van een van de andere spelers van het platform valt, valt er goud uit de lucht. Dit goud is voor alle spelers.

Als jouw vechtersmunt als laatste over is, ontvang je als bonus nog een extra hoeveelheid goud.
Ook kun je accessoires of trofeeën ontvangen.

Waarschuwing: spoilers! De volgende pagina bevat informatie over verborgen onderdelen van de game. Wil je verdergaan?

Ja
Nee